CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Wednesday, October 22, 2008

LET'S RENT BIKES!

THIS LITTLE BIRD ALMOST HURT ME AND DANIELLE. WHILE I WAS TAKING A PICTURE OF IT, IT TURNED AND STARTED CHASING US. DANIELLE IS SCARED OF BIRDS...DANIELLE YOU'RE SCARED OF BIRDS...TEE HEE. DUMB ANIMAL. WE THOUGHT IT WAS FAKE AT FIRST...DUH!


SO WE RENTED THESE BIKES FROM A PLACE CALLED "BURNING SADDLES" AT FISHERMAN'S WHARF. I PERSONALLY THOUGHT WE WOULD BE GOING ON A LITTLE BIKERIDE ALONG THE SHORE. 20 MILES LATER...WE HAD GONE FROM FISHERMAN'S WHARF TO THE GOLDEN GATE BRIDGE, OVER THE GOLDEN GATE BRIDGE TO SAUSALITO, THEN TO TIBURON. IT WAS A BEAUTIFUL RIDE AND I'D DO IT AGAIN ANYDAY.


DAVE WAS TRYING TO FIGURE OUT THE ENGINEERING OF THE BRIDGE, DANIELLE WAS ENJOYING THE ARCHITECTURAL FEATURES (WHILE WRITING A POEM IN HER HEAD), WHILE BRANDON AND I WERE ENJOYING THE BEAUTIFUL SCENERY...THIS WAS A GREAT VACATION!


WE HAD THESE LITTLE BELLS ON OUR BIKE AND I FELT LIKE I CAME STRAIGHT OUT OF THE WIZARD OF OZ MOVIE...WE JUST NEEDED BASKETS!

BEAUTIFUL SUNSETS. IT WAS IN THE 80'S EVERY DAY WE WERE IN CALIFORNIA.


WE WERE A LITTLE TIRED...


WE WERE HAPPY TO RIDE THE FERRY BACK TO FISHERMAN'S WHARF...

4 comments:

Danielle said...

It's BLAZING saddles silly Tammy. That was so fun! I'm so glad we went!

Tamara with a "T" said...

So...burning saddles sounds better.

Vicky said...

what a great idea...that would be such a great way to see the city! when I read the name of the renting place I thought it was very appropiate ji ji

heidi larsen said...

my oldest brother served his mission there. sausalito, napa valley, tiburon, belvedere... i went back with him to visit and i fell in love with it. BEAUTIFUL!